Estava ja uns quants dies pegant-li voltes a l’assumpte de fer un resum de l’any, i no sol ser fàcil trobar la forma de donar-li estrutura, però al final m’he dit a mi mateix que dona igual, que vaig a contar el que em parega i en l’ordre que m’ixca, però que vaig a escriure. 

Com que ara mateix em vaig a correr la San Silvestre de València, vaig a escriureu segurament en diferents parts, ja que ara no em donarà molt de temps, però si vull fer l’exercici ja que em vindrà be per a recapitular un poc algunes coses que vull destacar i recordar.

Enguany ha sigut un poc l’any de l’assentament podriem dir d’una afició emergent en mi, el Teatre, ja que he pogut participar en dos actuacions, formant part des de l’any 2010 del grup de teatre de nova creació Grup de Teatre Rialles, del qual estic molt orgullos de formar part. El meu interés pel teatre és relativament recient ja que jo per no pujar a un escenari es que no havia eixit ni als play-backs de la falla (soc faller de la Falla Carrer de Llíria des de fa 20 anys). A l’any 2007, a l’empresa on treballe en va surgir la possibilitat de formar part del nou grup de teatre d’allí, i com jo m’apunte a un bombardeig allí que em vaig clavar.

No va ser fins ben entrat l’any 2009, ja després de faltar mon pare, que varem poder estrenar l’obra en nadal. Despres d’eixa experiència, ja no vaig poder mirar el teatre de la mateixa forma, i va ser qüestió de temps que contactara amb altres persones del poble que ja tenien molta experiencia per a formar part del grup. Des d’aleshores, he participat en un sainet, en un conjunts de monólegs que varem representar dins del marc de les celebracions de la dona, i a una obra còmica que varem representar recienment a l’octubre passat. 

Enguany ha sigut l’any que he continuat amb el Master de Programari Lliure que vaig començar a l’any 2010 a la UOC. He acabat totes les assignatures que me faltaven (ho he pogut fer sense suspendre cap assignatura a 3 assignatures per quatrimestre). Em falta el Treball Final de Master que vaig a fer relacionat a l’empresa, durant el primer semestre del 2012. Està siguent d’allò mes interesant i va significar el parar momentaneament la carrera de Licenciat en Psicologìa que estava fent per “hobby”. Hi ha que tindre en compte que soc Licenciat en Informàtica i quan va apretar mes la crisi, vaig estimar que era millor centrar-me en la rama principal del meu desenvolupament professional i no en res que no fora directament relacionat.

Per supost he continuat portant els bancals de mon pare. Com sabeu va deixar-nos en 2009, i enguany puc considerar que està un poc siguent l’any de consolidació al hora de portar els bancals, organitzar-me millor i eixe tipus de coses. Se que no es trauen molts diners (o cap si contara la meua faena) però pense que es algo que faig mes per apego que per altra cosa.

De moment no tinc mes temps, ja corregiré errors i escriure altra part quan puga.