Este es un espai de reflexió, d’opinió i també de debat creat per un benaguasiler Llicenciat en Informàtica i auditor CISA, però que ha treballat a l’horta mes que cascorro i ha carregat prou mes cebes que es menjarà ell mateix i quatre generacions senceres, i que a més a més, també li agrada jugar un poc a ser escriptor. En resúm, açò es el blog personal de Luis Miguel Fuertes de la Cruz, un servidor per al que vostes vullguen.

Feliçment casat i amb uns preciosos fills, tinc aficions e interesos variats. Encara que la informàtica es la meua professió, dona la casualitat que també es part del meu hobby. Soc un ferm defensor de Linux i del Programari Lliure, siguent un activiste prou intens.

Ara, des de fa uns tres anys, també estic estudiant la Licenciatura en Psicología a la UNED, ja que es una tema que sempre m’ha interesat i perque tinc l’esperança d’algún dia comprendre a moltes persones que ara mateix no acave de comprendre. Si a d’aixó li afegeixes que, de moment, estic a la junta de la meua falla, que estic intentant aprendre a tocar la guitarra i alguna que altra activitat més, es pot desprende prou fàcilment que se me pot classificar com una “ment inqueta”.

I tinc que dir ja en aquesta presentació que, el dir que soc benaguasiler no es dir algo gratuït i sense pensar, si no que és algo dit amb tota la intenció. I és que jo soc uno de eixos que, sobre no treballar al poble, allà per on vaig, sempre trobe l’oportunitat de dir que soc de Benaguasil.

Si, ho se…, segurament soc més de poble que l’escena d’una tauleta plena de pastisets de moniato, però és que jo soc xovinista del meu poble, no puc evitar-ho. A voltes crec que té que ser algo patològic, però mira, soc així…, tinc que viure amb aixó. Gracies a deu, de tant en tant, em trobe amb algún que altre benaguasiler que té el mateix sentiment que jo, i això em tranquilitza un poc.

Dit açò diré que, aquest blog, té com objectiu personal permetrem parlar obertament amb altres benaguasilers de temes que tinguen que vore amb el poble i rodalies, cultura, música, sport, tecnologia i qualsevol cosa que ens vinguen en gana. Com ja he dit, soc una persona inqueta, i de segur que la temática será variada.

També tinc el compromis personal de intentar escriure tots el dies, encara que siga poc. Però en fi, espere ser capaç de acomplir la meua paraula i poc a poc, aconseguir que el que conte, siga d’allò de l’interés de la gent.