A mi sempre m’ha atragut tot lo relacionat amb l’espai i l’Astronomia. Hui he trobat este artícule que mostra un fum de fotos tretes per diferents naus de les diferents missions que s’han anat enviat a l’espai des de fa algunes décades.

Images of Earth from Planetary Spacecraft

La veritat és que quan veus estes coses et dones compte de moltes coses, com per exemple lo xicotets i insignificants que som, de lo vulnerables que som també, de com es possible de que en tant poc de tros, pogam ser capaços de tindre tants conflictes i desigualtats, de lo dificil que és poder ja no anar d’un planeta a altre, que ja és dificil, si no anar inclús a un habitable…, i així i tot, el poc que ens importa destruir el nostre planeta construÏnt de forma indiscriminada, consumint cada volta mes, sense compatiblitzar per a res la natura a la vida diaria.

La veritat, a voltes la gent deuria de vore estes fotos i fer-se unes quantes preguntes, i també de tant en tant, per a refrescar tampoc vindria malament mirar a través d’un telescopi les coses que hi ha allá dalt, així, tal volta, i encara que siga paradògic, pot ser que ajude a pensar per les coses que no fem massa be ací a la Terra i que pot ser podriem canviar entre tots.