Si, així mes o menys ho sent jo: els nanos ja van a escol.la, els mestres amb les seues vacacions eternes també, hem mini-saboretjat algo els reixos, ja quasi ens hem recuperat de les conseqüencies de les fartaes i irremediablement, hem tingut que agafar els nostre benvolgut “trenet” que hui, ha sigut…, puntual!!!

Tinc algunes idees, que aniré contant en altres posts, sobre les coses que crec que pasarán, en grans linies durant este any, però de moment, tot i que la cojuntura econòmica no pinta be, de moment pinta be: els reixos han vingut carregats (m’han deixat un baix, me caguent tot, em dec d’haver portat prou be!! 😉 ) i he disfrutat molt amb la familia.

Si faig balanç del que m’enrecorde, destacarè, que en el 2007 ha sigut:

 • l’any que hem muntat la perruqueria d’homens la meua Estil Masculi Eva dona i jo,
 • també l’any que he tornat a suspendre Historia de la Psicologia (soc lo pijtjor, es l’unica que me queda de primer),
 • l’any que he tornat a classes de guitarra amb Toni, el meu mestre de guitarra, al qual li envie un fort abraç!!, després de estar un any sense poder anar per que estava amb la faena de la perruqueria els caps de setmana,
 • l’any de la 10ª edició de la Benaguasil Party, cosa de la qual hem sent molt orgullos, sobre tot per que ahí he conegut a una gent que m’ha demostrat per activa i per pasiva que valen realment la pena i que, sols per aixó, ja han justificat tot el que hem fet durant anys,
 • l’any que volia deixar de tindre càrrec a la falla, per que era el contador 10 anys i he acabat siguent el tresorer (caguent tot!!!, no aprenc),
 • l’any que he pensat en la associació de Linux en la que estic podria tindre altra oportunitat, i he acabat formant part de la junta directiva de Valux com a President, tenint tot l’any per davant per a fer coses,
 • l’any que he continuat més seriosament amb el meu blog sobre programari lliure Open Free Blog, ah, i també aquest blog personal, que se m’oblidava…
 • l’any que he agafat els constipat mes gran de la meua vida,
 • l’any que m’ho he passat molt be amb mon pare caçant a la guatla i que m’ha anat pitjor a la perdiu (vaig trencar l’escopeta…, caguent tot…),
 • l’any que hem vist de prop com gent molt jove ens ha deixat massa pronte, tastant de molt a prop el dolor que aixó produeix,
 • l’any que no m’he cuidat massa, he estic rascant els 90 kilos i més coses que segur que m’oblidaré, i que tal volta afegire a altres posts…

Espere que el 2008 siga l’any on hem cuide mes, faja mes esport, puga seguir anant a caçar amb mon pare, puga continuar amb els projectes que he escomençat, com la continuitat de Valux, el meu blog sobre programari lliure, i altres blogs que amb els que estic treballant sobre xarxes socials i també mons virtuals com Second Life, també l’any que escomence a tocar el baix que m’han portat els reis, que fem altra edició de la party, seguint disfrutant de la familia i tota la gent amb la que tinc relació, i també fent altres iniciatives que anire contant.