Però a la merda, a la merda, es a dir, a la real merda!!. Si, que pasa!!, estic fart, cansat, fins a les pilotes!!, no puc estar-ho?, ah, creia, pues ho estic, ale!!

Jo sols volguera saber, com si fora el titol d’aquella peli d’Almodovar de l’any 84, que he fet jo per a mereixer açò?. I es que, vaja, si no varem tindre prou amb la renovació dels convoys del metro i la renovació de les víes, que ens va portar molt retrasos i llevades de trens, ara ens faltava la vaga dels treballadors de FGV!!

I és que clar, per a molta gent que no va en metro, o no li pilla en hora d’anar al treball les aturades matinals, igual no li afecta, però vaja, prou que un dia tingues que agafar un tren determinat per que si que t’afecte. I el tema no és que hi haja vaga o no, que és algo que jo respete profundament, de fet, encara que he tingut algún motiu que altre per a posar alguna reclamació durant el període que ha hagut vaga, no l’he posat pel respecte que tinc als treballadors i per que pense que es té que afavorir que s’exercisca el dret, sino el fet de que la vaga dels collons la portem arrastrant ja quasi tres mesos, i sincerament, JA NO ES ACCEPTABLE, ho sent però no.

Quan hi ha un problema “social” entre l’empresa i els seus empleats, les dos parts deuen de buscar algún punt d’acostament, ja que una part voldrá una cosa, i l’altra tindrá que escoltar i fer plantejaments, i viceversa. Mirant-ho d’altre punt de vista, el que no pot ser és que s’estiga quasi tres mesos de vaga sense cap solució de ninguna de les dos parts. I per que no?, molt senzill, per que aleshores el perjudicat ja en exces és un tercer, es a dir, l’usuari, que dona la casualitat, que és qui paga el servici, tant amb els seus impostos com amb el billet.

On està el llímit?, on?, és que jo m’ho pregunte, de veritat. A mi no em pareix mal que es faja vaga, ja ho he deixat clar, però on està el llimit que un usuari té que suportar, no és excesiu tres mesos? A estes altures, és possible que molts usuaris que amb molt de respecte estàn observant les postures dels treballadors, és possible que igual ja s’ho estiguen plantejant, i el mateix pense també de l’empresa, ja que deuria d’haver sigut capaç de resoldre el tema.

A esta altura, no hem queda clar si la culpa és clarament dels dos o no, uns per no saber resoldre, i altres tal volta per no saber demanar, o inclús saber si té sentit el que demanen, mentres que el usuaris ací estem, pagant el pato dia si i altre també, igual deuriem també d’inclouremos també a les reunions, per a que escolten la nostra postura, ja que som els tercers actors en conflicte

Sabeu que vos dic?, el que vos día al principi, al menys de moment, A LA MERDA!!!, així, amb totes les lletres, estic fart. Hui, per enèssima volta, he tingut que tornar a casa a pel cotxe, ja que de nou la aturada afectava al semidirecte que jo tenia que agafar. Ja no hem val que estiga tota la informació de la vaga publicada en la web, en cartells, on vullga, estic fart, cansat, no puc més. De veritat, es absurde, és un servici sense el nivell de servici que deuria de tindre, i els usuaris que estem temps utilitzan-ho ja patim i hem patit moltes coses en temps, digam, “ordinaris” com per a suportar ara coses damunt induïdes com una vaga. I ni parle de altres coses que també hem patit els usuaris, per que no venen a cas, ni de lo interesant que seria tindre doble via a tota la Linea 1 per exemple i que no crec que tingam en molts anys, però en fi.

Així que, crec que, de moment, vaig a agafar de nou el cotxe, així que, gracies a uns i a altres, contaminaré més, hem gastaré algo més de diners, tal volta hem pinyaré un dia i escamparè la dentadura pel capot del cotxe, i qui sap si tindré de nou embosos a la CV-35, que percert, el tema de la CV-35 també donaría per a altre post, pero vaja, millor pase, que me van a dir que soc un agonies (molaria que el circuit l’hagueren fet a la CV-35 així l’haguerem tingut en 9 mesos, i hem podria pujar pels pianos de les rotondes quan vaig a comprar amb la meua dona o a treballar i no en quasi tres anys o més que va a costar al final). Paciència, i per a qui haja aplegat fins ací, disculpes pel meu rebot matutí, però és que si no ho conte rebente!!