Es algo que no puc evitar-ho, però es així. No aplegue a comprendre el per qué, si es per simplement m’agradava la belleça d’una tronada acostant-se, de l’època en que jo anava molt a l’horta amb mon pare, o si era per que el dia que plovia no treballava a l’horta i eixe dia descansava, o si es simplement vore com golpeja cada gota a terra i s’escampa formant onetes, o si son les diverses aulors que es poden percebre, si es el sonit ritmic contra cristalls o el sostre, no se, però lo ven cert és que m’encanta que ploga, de qualsevol de les maneres possibles.

Tal volta es per aixó que m’interesa molt tot el que té que vore amb la metereologia, entendre-la, inclús intentar fer alguna previsió. M’he plantejat inclús adquirir una estació meteorològica, però això és altra història que contaré altre dia.

En fi, ahí está la foto d’ahir que vaig tirar durant la tronada que varem poder “disfrutar”, cap a les 16:15 encara que amb algo de pedra, a la caseta del meu amic Diego al terme de Vilamarxant. Que la disfruteu!!